

## **GISSA Western Cape General Meeting**

## **Date:** Thursday, 4 May 2023 **Platform:** Bellville Golf Club and MS Teams

## GISSA CPD: 0.5 pt SACNASP cat 1: 0.5 pt

Time	Speaker	Торіс	Institute	Duration
9h00	REGISTRATION			
9:30 – 9:35	Luhann van Zyl	Opening and welcome	GISSA	5mins
9h35 – 9h55	Mike Wallace	Mapping and Monitoring of Agriculture in the Western Cape	DOA	20min
9h55 – 10h15	Morena Letsosa	Geomatics Profession - GISc	SAGC	20min
10h15 – 10h35	Gert Wessels	Development of a Disaster Management System	CSIR	20min
10:35 - 11:05	REFRESHMENT BREAK			30mins
11:05 - 11:25	Dr Obiora Nnene	Optimising transport networks with agent-based simulations.	UCT	20min
11:25 – 11:45	Nic Klopper	CityManager: Increasing Municipal Revenue through GIS	1map Spatial Solutions	20min
11:45 – 12:05	Prof Mike Kosch	Space based solutions for Africa - Magnetism to the rescue	SANSA	20mins
12:05 – 12:25	Gavin Fleming	NSIF EMC (Electronic metadata catalogue and data capture project)	Kartoza	20mins
13:00 – 15:00	LUNCH, DRINKS & NETWORKING – UNTIL 3pm			